Skip to content

Energy Plus

AKCIJA: KUPIŠ 4, PLATIŠ 3!
Stavite bilo koja 4 proizvoda ili paketa u korpu, platićete 3 jer Vam mi poklanjamo četvrti.
Iskoristite priliku!

Energy Plus

Energy Plus, kapsule je dijetetski suplement na bazi ekstrakta garsinije, cimeta, grčkog semena, bamije i borovnice, vitamina B6, mangana, bakra i hroma, namenjen energetskom metabolizmu i regulisanju telesne težine.

Dodatak ishrani koji sadrži prirodne ekstrakte kambodžanske garcinije, cimeta, grčkog sena, bamije, borovnice i minerala i vitamina. Sadrži mangan, bakar i vitamin B6, koji doprinose oslobađanju energije u metabolizmu i hrom, koji pomaže u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.

Sa godinama, metabolizam masti i jednostavnih ugljenih hidrata predstavlja veliki problem. Telo počinje da pretvara hranljive materije u višak kilograma. Poteškoće nastaju kada u povlačenju količine energije iz hrane koju jedemo bude usporeno, a to bi trebalo da nam da snagu za obavljanje svakodnevnih zadataka i omogući telu da se uspešno nosi sa svakodnevnim zadacima.

KOLIČINA: 60 kapsula

3.800 RSD

Slovenački proizvod

Besplatna dostava za iznose preko 5000RSD

Brza dostava

Energy Plus, kapsule je dijetetski suplement na bazi ekstrakta garsinije, cimeta, grčkog semena, bamije i borovnice, vitamina B6, mangana, bakra i hroma, namenjen energetskom metabolizmu i regulisanju telesne težine.ODOBRENE ZDRAVSTVENE IZJAVE:Ekstrakt garsinije sa 60% hidroksi-limunske kiseline je inhibitor ATP-citrat-liaze, koja učestvuje u sintezi masnih kiselina. Plod garsinije doprinosi kontroli telesne težine smanjenjem osećaja gladi, povećanjem osećaja sitosti i smanjenju energetske iskoristljivosti nutrijenata.Cejlonski cimet doprinosi metabolizmu glukoze, kontroli nivoa šećera u krvi, normalnoj telesnoj težini, povećanju energije organizma, povećanju fizičkog i mentalnog kapaciteta i jačanja organizma.Plod borovnice doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, dok flavonoidi doprinose smanjenju nivoa glukoze u krvi.Mangan, vitamin B6 i bakar doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. Mangan i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B6 doprinosi smanjenju zamora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu proteina i glikogena i regulaciji hormonske aktivnosti.Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.UPOTREBA:Odrasli: Popiti dva puta dnevno, uz doručak i večeru po 1 kapsulu uz čašu vode.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije:  19342/2021 od 20.08.2021. godine

Sastojci

Sastojci: ekstrakt ploda garsinije, ekstrakt semena piskavice, ekstrakt kore cejlonskog cimeta, hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), ekstrakt ploda bamije, ekstrakt ploda borovnice; magnezijum-stearat i silicijum-dioksid (sredstva protiv zgrudvavanja), mangan-glukonat, bakar-glukonat, piridoksin-hidrohlorid, hrom-pikolinat.

Sadržaj aktivnih komponenti1 kapsula2 kapsule% NRV*

(2 kapsule)

Suvi ekstrakt ploda garsinije (Garcinia cambogia)

– standardizovano na min. 60% hidroksi-limunske kis.

100,0 mg

60,0 mg

200,0 mg

120,0 mg

Suvi ekstrakt kore cejlonskog cimeta (Cinnamomum verum), DER 10:1100,0 mg200,0 mg
Suvi ekstrakt semena piskavice (Trigonella foenum-graecum), DER 4:1100,0 mg200,0 mg
Suvi ekstrakt ploda bamije (Abelmoschus esculentus),

DER 10:4

80,0 mg160,0 mg
Suvi ekstrakt ploda borovnice (Vaccinium myrtillus),

– standardizovano na min. 1% antocijanidina

40,0 mg

0,4 mg

80,0 mg

0,8 mg

Mangan (mangan-glukonat)1,0 mg2,0 mg100
Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)0,7 mg1,4 mg100

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Upozorenja

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina i osobama na antitrombinskoj i antikoagulacionoj terapiji (aspirin, varfarin). Osobe sa dijabetesom i osobe na nekoj medikamentoznoj terapiji pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvati van domašaja dece.

Možda će vam se takođe svideti...

Povezani proizvodi

Energy Plus

3.800 RSD

Pretraži...
0
    Korpa
    Korpa je praznaPovratak na shop