Krema protiv bora. Dnevna krema za kožu odraslih.

Neka vaša koža blista ujutru. Revitalizujuća dnevna krema obogaćena vitaminima i antioksidansima namenjena je svima koji su prešli prag od trideset godina. Njena jedinstvena formulacija sadrži odabranu paletu prirodnih sastojaka poznatih po svojoj sposobnosti da održe mladalački izgled kože, poboljšaju njenu elastičnost i stimulišu ćelijski metabolizam.

Glavna prednost ove kreme je patentirani sastojak Juvenessence, koji potiče od smeđih morskih algi i naučno je dokazano da je efikasan u smanjenju znakova starenja. Pored toga, nova dnevna krema protiv bora sadrži i hijaluronsku kiselinu, peptide, resveratrol i razne vitamine, koji zajedno doprinose održavanju kože čvršćom, mekšom i blistavijom.

Za najbolje rezultate preporučujemo svakodnevnu upotrebu ove kreme u kombinaciji sa noćnom kremom MOONLIGHT REJUVENATION i serumom REJUVENATING ELIKSIR.

4.900 RSD

Slovenački proizvod
Besplatna dostava za iznose preko 5000 RSD

 

Iskustva korisnika

Više od 200.000 KUPACA
 
 
OŽIVITE SVOJ MLADAČKI SJAJ UJUTRU…

 

Započnite dan sa glatkom, osveženom i blistavom kožom.

Dnevnu kremu za lice Sunrise Rejuvenation odlikuje bogata formula koja kombinuje prirodne sastojke i najnovija naučna dostignuća. Namenjena je svima koji žele da održe mladalački izgled na prirodan i bezbedan način, sa visokokvalitetnim i patentiranim sastojcima koji pozitivno utiču na smanjenje vidljivih znakova starenja.

Da li ste spremni da zablistate ujutru?

Kako deluje dnevna krema?

+ JUVENESSENCE

KLINIČKI DOKAZANO EFIKASNA

Sunrise Rejuvenation Dnevna krema se može pohvaliti dragocenim ekstraktom smeđe morske alge (Alaria esculenta) – JUVENESSENC. To je aktivna i patentirana sirovina koja reguliše protein starenja – progerin i nudi potpunu zaštitu kože koja detoksikuje i smanjuje vidljive znake starenja [1] .

+ HIJALURONSKA KISELINA

Za još efikasnije delovanje, naša dnevna krema za lice je obogaćena hijaluronskom kiselinom. To je prirodna supstanca u telu, sa mnogim korisnim svojstvima za kožu, kao što je vezivanje vode, utiče i na čvršći izgled kože i daje joj mlađi izgled.

Dnevna krema protiv starenja sadrži:

Hijaluronska kiselina male molekulske težine (NMK-HK)

NMK-HK, takođe poznat kao kratkolančana hijaluronska kiselina, ima manju molekularnu strukturu. Molekuli, koji su 40 puta manji od molekula visokomolekularne hijaluronske kiseline, prodiru dublje u kožu, vlažeći je i ispunjavajući je iznutra. Stimuliše prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži i doprinosi obnavljanju vlage u dubljim slojevima, gde nastaju i dublje bore. Na ovaj način obnavlja umorne, starije ćelije kože.

Visokomolekularna hijaluronska kiselina (VMK-HK)

Takođe poznata kao dugolančana hijaluronska kiselina. VMK-HK, sa većim molekulima formira zaštitnu barijeru na površini kože. Ostaje na površini kože, gde zadržava vlagu i štiti od spoljašnjih agresora.

+ PEPTIDI

Oni su posebno popularni u kozmetičkoj industriji zbog svog potencijala da poboljšaju zdravlje i izgled kože. To su organske supstance koje se sastoje od aminokiselina koje regulišu širok spektar biohemijskih procesa u ćelijama, tkivima i organima. Njihov nedostatak se takođe može videti u elastičnosti i izgledu kože.

Mnoga istraživanja potvrđuju da signalni peptidi prisutni u kozmetici stimulišu sintezu kolagena i istovremeno smanjuju njegovu degradaciju, što ih stavlja u sam vrh sastojaka za smanjenje znakova starenja kože.

Pored toga, peptidi neurotransmitera direktno smanjuju pojavu mimičkih bora. Ovo oponaša dejstvo botulinum toksina, jer smanjuje aktivnost mišića i na taj način pomaže u smanjenju dubine postojećih bora i sprečava nastanak novih.[2]

+ VITAMINI A, B (niacinamid, D-pantenol), C i E

+ RESVERATROL

Istraživanja pokazuju da doprinosi povećanju proizvodnje kolagena, a deluje i kao antioksidans, jer može da zaštiti ćelije od oksidativnih oštećenja povezanih sa slobodnim radikalima i UV zračenjem na koži i zajedno sa prirodnim antioksidansima kurkume, make i ekstrakta zelenog čaja, usporavaju proces fotostarenja kože i inhibiraju nastanak hiperpigmentacije.[3]

+ KURKUMIN, MACA I ZELENI ČAJ

+ KOFEIN

 

Sunrise Rejuvenation, anti-age krema
Multivitaminska i antioksidativna dnevna krema protiv starenja
Za smanjenu pojavu bora i čvršću, elastičniju kožu.

Upotreba: Nežno umasirajte kremu na očišćenu kožu lica i vrata. Za najbolje rezultate koristite kremu dva puta dnevno ili u kombinaciji sa Biostile noćnom kremom.
Glavni aktivni sastojci: JuvenessenceTM: ekstrakt smeđe alge, hijaluronska kiselina, peptidi, vitamini A, B (niacinamid i D-pantenol), C i E, resveratrol, prirodni ekstrakti kurkume, make i zelenog čaja. Za sve tipove kože. Nije testirano na životinjama. Vegan. Dermatološki i klinički testirano. Ne sadrži sintetičke mirise, boje, parabene, silikone, PEG-ove i mineralno ulje. Sadrži 92% sastojaka prirodnog porekla.
Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svetlosti.
Broj serije: Označeno na pakovanju.
Sastojci (INCI): Označeni na pakovanju kao „Sestavine“ ili „Ingredients“.
Uvoznik: Biostile Food Supplements d.o.o., Višnjička 49B, Palilula, 11060 Beograd
Zemlja porekla: Slovenija
Proizvođač: Biostile d.o.o. Komen 129A, 6223 Komen
Neto količina: 50 mL