Skip to content

Nova Biostile prodavnica – smeštena u Knez Mihailovoj u Beogradu!

Nova Biostile prodavnica – smeštena u Knez Mihailovoj u Beogradu!

29. decembra 2023. godine otvorili smo vrata nove prodavnice, na ekskluzivnoj adresi, u samom srcu Beograda – Knez Mihailova 30. Otvaranje je proteklo u veselom raspoloženju i velikom interesovanju građana.

Naša nova prodavnica nije samo prostor za nabavku vrhunskih prirodnih suplemenata, već je deo posvećenosti vašem zdravlju i želji da vam budemo dostupniji. Širenjem mreže prodavnica želimo vam pružiti jednostavan pristup najnovijim proizvodima i stručnim savetima.

Jedan od ključnih prednosti Biostile prodavnice je bogat izbor suplemenata, posebno formulisanih za podršku različitim aspektima zdravlja. Bilo da tražite pomoć za probleme sa kostima, zglobovima, kardiovaskularnim zdravljem ili želite da se pobrinete za kvalitetnu negu kože, Biostile ima sve što vam je potrebno.

Besplatne Analize Tela za Potpunu Brigu o Zdravlju

Jedna od prednosti je i mogućnost besplatnih analiza tela uz pomoć napredne tehnologije elektromagnetnih talasa. Ova inovativna tehnika omogućava brzo identifikovanje stanja i potreba organizma i pruža personalizovane preporuke za suplementaciju.

Stručni tim Biostile-a će vam pružiti savete o tome koje suplemente možete koristiti kako biste postigli optimalno zdravlje i upoznati vas sa delovanjem i sastavom preparata.

Termin za besplatnu analizu možete, pozivom, lično u prodavnici ili na sajtu.

Posetite nas u Knez Mihailovoj 30 i pronađite suplemente za sebe ili članove svoje porodice. Mi smo tu da vam pružimo podršku na putu ka boljem zdravlju.

Radno vreme prodavnice je:

Svakog radnog dana od 09:00h do 21:00h

Subotom i nedeljom od 10:00h do 20:00h

Telefon: 0668028970

E mail: info@biostile.rs

Dobro došli!

Vaše zdravlje, naša briga.

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: