Skip to content

NAJBOLJI KOLAGEN NA TRŽIŠTU?

NAJBOLJI KOLAGEN NA TRŽIŠTU?

kolagen, collagen, suplement, preparat

NAJBOLJI KOLAGEN NA TRŽIŠTU?

Popularnost suplemenata sa kolagenom raste gotovo svakodnevno zbog njihovog blagotvornog delovanja na zdravlje i celo telo, a posebno zbog činjenice nam nivo kolagena u organizmu već od 20. godine opada.

Posledica toga jesu bolni problematični zglobovi, bore na licu i gubitak elastičnosti kože, slaba kosa…

Koji kolagen izabrati?

Dodataka ishrani koji sadrže kolagen je mnogo.  Ono što ih razlikuje jeste sastav, kvalitet, količina kolagena u pojedinačnoj dozi. Na te pojedinosti treba obratiti pažnju kada birate kolagen za sebe.

Kolagen suplement, Biostile collagen, prirodni preparat

Preporučujemo da birate hidrolizovani kolagen

Za kolagen je važno da je hidroliziran jer ga telo tako lakše iskoristi. Biostile Collagen ima čak 90% apsorpcije, dok je procenat apsorpcije kolagena iz hrane samo oko 27%.

Kolagen i vitamin C su idealan par

Kolagenu je za apsorpciju u telu potrebna pomoć vitamina C. Ako ga nema, apsorpcija kolagena će biti dosta slabija. Vitamin C možete uzeti u vidu voća ili suplementa ili jednostavno birajte preparat sa kolagenom koji sadrži i vitamin C.

Koliko kolagena sadrži dnevna doza?

Razlika u preparatima postoji, obavezno pogledajte sadržaj istaknut na svakom pakovanju.

Proverite koliko kolagena sadrži dnevna doza. Biostile kolagen sadrži više od 8gr kolagena u dnevnoj dozi, tačnije – 8.620 mg To je vrlo visok sadržaj!

Glavna razlika…

Koji tip kolagena koristiti? Da li uzeti riblji kolagen ili goveđi? Što je više različitih izvora prirodnog kolagena to će proizvod lakše delovati na različita tkiva, koja kolagen gradi i posledično imati bolji efekat.Biostile kolagen jedini u Srbiji (a i šire) sadrži 5 tipova kolagena: goveđi tip I i tip II, riblji tip I, pileći tip II, kolagen iz jajne membrane.

I zato ne morate da pravite kompromise.

Da sumiramo,

BIOSTILE KOLAGEN U PRAHU

✔Kombinacija čak 5 različitih izvora omogućava proizvodu da deluje na različita tkiva koja gradi kolagen

✔Dodat vitamin C, silicijum i mumio stimulišu stvaranje sopstvenog kolagena

✔Dodat je i kurkumin, koji je jedna od najjačih prirodnih antiinflamatornih supstanci i moćan antioksidans. Dobija se od kurkume i izuzetno se preporučuje kod upale zglobova, artritisa, artroze, reumatskih oboljenja…

✔Mumio planinske smole nazivaju i planinskim suzama ili čudom Azije, jer se formira od planinskih sedimenata na nadmorskoj visini od 3500 m u pećinama. Izuzetno je bogata mineralima, sadrži ih preko 30, a zbog svog izvanrednog dejstva na organizam, ova dragocena smola ponekad je prelazila cenu zlata! Zbog svoje retkosti, podiže kvalitet proizvodu po pristupačnoj ceni

✔Silicijum ili mineral lepote je veoma važan mineral i igra ulogu u normalnom formiranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva, kao i u formiranju kostiju

I ono na šta smo najviše ponosni – hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta.

Odaberite i Vi kvalitet, odlučite se za Biostile kolagen po formuli dr Majića. Procenite sami da li je baš naš proizvod, upravo preparat sa kolagenom koji je najbolji za Vas.

Nema komentara, dodajte Vaš.


Comments are closed for this article!

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: