Skip to content

ZA VIŠE ENERGIJE, BOLJU KOŽU I MANJE KILOGRAMA

ZA VIŠE ENERGIJE, BOLJU KOŽU I MANJE KILOGRAMA

Kako je lepo ujutru otvoriti oči, protegnuti se, ustati iz kreveta, doručkovati i sa puno energije uskočiti u novi dan. Za ogromnu većinu zdravih, mladih i malo manje mladih ovo je svakodnevni scenario koji se sam po sebi razume. Sve osim jedne od ovih tvrdnji su potkrepljene. Da je to nešto što se podrazumeva. Koliko dugo bi vaš auto radosno zujao i gutao kilometre bez redovnog održavanja i servisa? U današnjem brzom savremenom načinu života, opterećenje našeg tela je sve veće, pa mu je potrebno više pažnje i nege.

Postoji mnogo toga što možemo učiniti da ostanemo zdravi, malim i redovnim koracima.

Nažalost, većina nas ne brine o očuvanju zdravlja do prve manje ili više ozbiljne komplikacije, kada pomislimo da će nešto morati da se uradi. Kada to prebrodimo, brzi tok života nas povuče za sobom i ponovo zaboravimo na to do sledeće komplikacije, koja je možda već bolest koja od nas zahteva mnogo više truda da bismo se vratili normalnom životu.

Često čujemo da zdravlje dolazi iznutra, iz našeg unutrašnjeg motora, koji se sastoji iz dva dela – mentalnog i fizičkog. Sada se fokusiramo na fizičko. Poznati američki pisac i motivacioni govornik Jim Rohn je jednom rekao: Vodite računa o svom telu, to je jedino mesto gde morate da živite. I još uvek je istina. Ne možemo da pobegnemo od toga kada nešto nije u redu, pa je najbolje da se uverimo da se to ne dogodi. Pored zdravog načina života, koji podrazumeva dovoljno vežbanja, opuštanja i zdravu ishranu, možemo sebi pomoći i dodacima ishrani koji su usmereni na pojedinačne probleme koje želimo da otklonimo.

Jetra – fabrika zdravlja i ravnoteže

Ako se već bavimo telesnim radom, počinjemo od najvećeg organa u telu, koji se zbog brojnih funkcija shvata i kao žlezda. To su jetra, koja je i filter, postrojenje za prečišćavanje i prava hemijska fabrika. Pored stvaranja žuči, jetra takođe pretvara šećer u krvi (glukozu) u glikogen i obrnuto, stvarajući faktore za zgrušavanje krvi i aminokiseline (komponente proteina, uključujući i one potrebne telu za odbranu od infekcija), skladištenje gvožđa. za formiranje crvenih krvnih zrnaca.formiranje holesterola i otpadnih produkata varenja – metabolizam uključujući i stvaranje uree koja se izlučuje urinom.

Normalna i masna jetra
Izvor: drgabriels.info

Ukratko, mogli bismo reći da je bez nje nemoguće normalno varenje hrane, apsorpcija hranljivih materija i uklanjanje toksičnih materija iz organizma ili detoksikacija. Naime, ljudi na različite načine unose mnogo štetnih materija u organizam. Uglavnom kroz digestivni trakt konzumiranjem rafinisane i prerađene hrane sa visokim sadržajem šećera, hidrogenizovanih masti i širokog spektra aditiva. Čak ni konzumiranje alkohola, slatkih ili gaziranih pića ne doprinosi zdravoj jetri. Pesticidi, drugi toksini iz životne sredine ili toksini i lekovi su takođe veliki neprijatelji jetre.

Važna borba protiv slobodnih radikala

Nedostatak procesa detoksikacije je, međutim, stvaranje slobodnih radikala, koji mogu oštetiti zdrave ćelije jetre, doprineti stvaranju štetnih materija i uzrokovati masnu jetru, kao i nastanak mnogih tegoba i bolesti. Antioksidansi deluju kao čistači i supresori slobodnih radikala i na taj način pomažu u sprečavanju oštećenja ćelija. Najvažniji antioksidans jetre je glutation. Glutation je intracelularni antioksidans koji ne samo da uklanja toksične supstance iz tela, već i obnavlja (reciklira) druge antioksidante kao što su vitamini C, E, koenzim K10 i drugi. Glutation je poslednja karika u lancu reciklažnih antioksidanata, koje jetra zatim izlučuje iz tela. Nažalost, tokom godina, sposobnost jetre da proizvodi glutation opada, pa im je potrebna pomoć.

Mnogo puta ni sami ne znamo zašto se osećamo loše. Ovo su najtipičniji pokazatelji moguće masne jetre:

 • umor
 • problemi sa nesanicom
 • prekomerna težina
 • manjak energije
 • sporo varenje

Kako pomoći jetri u njenom zahtevnom radu?

Liver Protect kompletStručnjaci Biostile tima stvorili su sveobuhvatan preparat kojim ćete moći efikasno da podržite funkciju jetre i poboljšate svoje blagostanje – LIVER COMPLET. Ovo je komplet za zaštitu jetre koji Vam može pomoći da dođete do one lakoće koju smo spomenuli na početku.

SVRHA UPOTREBE

Kao dodatak ishrani za odrasle. Pomaže u obnavljanju i regeneraciji jetre, uključujući obnavljanje funkcije oštećenih ćelija jetre. Stimuliše sintezu i delovanje glutationa. Pomaže u efikasnijoj detoksikaciji tela. Poboljšava lučenje digestivnih enzima.

Prednost Liver Protect-a je u tome što je napravljen u obliku dva dijetetska suplementa – Formula 1 i Formula 2. Oba oblika se moraju koristiti zajedno jer se blagotvorni efekti oba međusobno dopunjuje.

Liver Protect formula 1 sadrži biološki aktivne supstance koje promovišu stvaranje aktivnog redukovanog glutationa u jetri. Formula za jetru 1 je kombinacija aminokiselina i vitamina B koji pomažu u obnavljanju i regeneraciji jetre.

Liver Protect formula 2 sadrži najefikasniji biološki aktivni sastojak biljnog ekstrakta pegavog čička, biljni ekstrakt cikorije i semena grožđa, koji čiste jetru. Aktivni sastojci kompleta Liver Protect su vezani za fosfolipide, što značajno povećava bioraspoloživost biološki aktivnih supstanci.

Posebno preporučujemo:

• kod povišenog holesterola

• odraslima, najmanje jednom godišnje

• osobama sa viškom kilograma

• kod dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti

• kod problema sa žuči i kamenom u žuči

• kod mnogih zdravstvenih stanja povezanih sa smanjenom proizvodnjom glutationa u telu

POSEBNE KARAKTERISTIKE PREPARATA:

• Najsveobuhvatniji proizvod na tržištu

• Formula dr. Majića za uklanjanje metaboličkog sindroma

• Posebna karakteristika našeg proizvoda su supstance koje pomažu u odmašćivanju, obnavljanju i regeneraciji jetre.

• Sadrži ključne sastojke za stimulaciju i izgradnju glutationa u telu, koji je najvažniji antioksidans (detoksifikator) u jetri

• Vezivanje ključnih komponenti za fosfolipide (u fitosomima) radi bolje apsorpcije

• Umesto suvog ekstrakta pegavog čička, koji može biti toksičan za osobe sa problemima jetre, sadrži ekstrakt silimarina u fosfolipidnom kompleksu ili fitosom koji sadrži supstancu silibinin, za koju postoji klinički dokazana terapijska efikasnost u lečenju alkoholne i pedijatrijske ciroze jetre.

• Leucoselect® Phitosome® (OPC-fosfolipidni kompleks) klinički je dokazano da štiti kardiovaskularni sistem i od ateroskleroze.

Ovde otkrijte više informacija i detalja o samom preparatu.

Vaše zdravlje, naša briga.

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: