PROTIV BOLNIH ZGLOBOVA

Bolesti zglobova i kičme su u današnjem, modernom svetu i zbog sve većeg starenja stanovništva jedan od najčešćih problema starijih osoba.

Raspon problema sa zglobovima je veoma širok i pre svega zavisi od načina života pojedinca, od aktivnosti, starosti, težine ali i od pola. Svima onima koji pate od problema sa zglobovima je zajedničko to da imaju bolove u kolenima, leđima i prstima. Najčešće bolesti zglobova su reuma, osteoartroza, osteoporoza, išijas.

Da li ste znali da se mnogi problemi sa zglobovima javljaju zbog trošenja hrskavice?

Do trošenja hrskavice dolazi zbog preopterećenosti zglobova. Pozadina svih bolova su međutim, najčešće upalne bolesti, kao i smanjena sposobnost tela da proizvodi hranljive materije, koje pomažu organizmu u borbi protiv upale.

Z godinama se mineralna gustina kostiju smanjuje, čime se povećava rizik od preloma kostiju. Mineralnu koštanu gustinu možemo održavati pravilnom kombinacijom optimalne ishrane i umerene fizičke aktivnosti. Sve potrebne minerale i supstance možemo uspešno nadoknaditi pravom kombinacijom kvalitetnih dodataka ishrani.

Raspon problema sa zglobovima je  veoma širok i pre svega zavisi od načina života pojedinca, od aktivnosti, starosti, težine ali i od pola. Međutim svima onima, koji pate od problema sa zglobovima je zajedničko to da imaju bolove u kolenima, leđima, u člancima prstiju, česta je i jutarnja ukočenost, loša pokretljivost zglobova, posledično je lošiji kvalitet života i manje je mogućnosti za aktivno provedeno slobodno vreme.

Bolesti koje pogađaju zglobove je zaista mnogo. Dele se na upalne i degenerativne. Najčešće bolesti zglobova su reuma, osteoartroza, osteoporoza, išijas, kila, sindrom karpalnog tunela, bolni i otečeni zglobovi.

Zdrave zglobove možemo održavati pravilnom kombinacijom optimalne ishrane i umerene fizičke aktivnosti. Sve potrebne minerale i materije možemo uspešno uključiti u naš svakodnevni život uz pravu kombinaciju kvalitetnih dodataka ishrani.

Active Joint zauzima važno mesto u širokom asortimanu proizvoda, koje potpisuje Biostile. Namenjen je ublažavanju problema sa zglobovima. Sa pažljivom kombinacijom aktivnih sastojaka deluje antiupalno i protiv bolova.

B-Complex, koji sadrži magnezijum, cink, vitamin D i vitamin K, koji pomažu u održavanju zdravih kostiju.

Efikasna Krema Easy Step za zglobove, sa glukozaminom, mineralima i lekovitim biljem, savršeno funkcioniše u kombinaciji sa kapsulama Active Joint i B-Complex.

 

Active Joint iz Biostila je proizvod koji može efikasno pomoći da se poboljša pokretljivost zglobova i ublaže bolovi u zglobovima. Sadrži prirodne biljne ekstrakte, kolagen i mangan. Deluje antiupalno i protiv bolova. Pomaže u održavanju zdravih zglobova i obnavlja vezivo zgloba.

Bolji rezultati zavise od optimalne kombinacije sastojaka i proizvoda, pa preporučujemo uzimanje kapsula Active Joint u kombinaciji sa B-Complexom. U Biostilu su naši stručnjaci oblikovali formulaciju kapsula sa B-Complexom, koja sadrži magnezijum, cink, vitamin D i vitamin K, koji pomažu u održavanju zdravih kostiju.

Briga o zglobovima važna je i spolja.  Efikasna Krema Easy Step za zglobove, sa glukozaminom, mineralima i lekovitim biljem, savršeno funkcioniše u kombinaciji sa kapsulama Active Joint i B-Complex.

Share this post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *