Skip to content

Viachole + Energy Plus (-20% popusta) + besplatna poštarina

AKCIJA: KUPIŠ 4, PLATIŠ 3!
Stavite bilo koja 4 proizvoda ili paketa u korpu, platićete 3 jer Vam mi poklanjamo četvrti.
Iskoristite priliku!

Viachole + Energy Plus (-20% popusta) + besplatna poštarina

ViaChole vlakna, prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement na bazi više bioaktivnih komponenti (psilijum, glukomanan, pektin, inulin, biljna vlakna jabuke, inozitol i holin), namenjen za digestivni trakt i za kontrolu i smanjenje telesne težine.

Idealan spoj sastojaka u preparatima ViaChole vlakna i Energy Plus koji doprinosi regulisanju težine, bržem metabolizmu i boljoj probavi.

ViaChole vlaknaPlanirani gubitak kilograma obično podrazumeva izbegavanje određene grupe namirnica. Međutim, tokom mršavljenja želja za hranom se vrlo često povećava. Rezultat može biti neraspoloženje, nedostatak energije, ponekad pad imuniteta ali i volje da istrajemo. Unos vlakana putem dobro odabrane hrane ili u vidu dodataka ishrani, mogu da budu rešenje.ViaChole vlakna, prašak za pripremu napitka je dijetetski supplement namenjen za bolju funkciju digestivnog trakta i za kontrolu i smanjenje telesne težine. Reguliše probavu, varenje, doprinosi gubitku težine I doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.KOLIČINA: 450 g (30 kesica x 15,0 g) praška za pripremu napitkaEnergy Plus je dodatak ishrani koji sadrži prirodne ekstrakte kambodžanske garcinije, cimeta, grčkog sena, bamije, borovnice i minerala i vitamina. Sadrži mangan, bakar i vitamin B6, koji doprinose oslobađanju energije u metabolizmu i hrom, koji pomaže u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.Sa godinama, metabolizam masti i jednostavnih ugljenih hidrata predstavlja veliki problem. Telo počinje da pretvara hranljive materije u višak kilograma. Poteškoće nastaju kada u povlačenju količine energije iz hrane koju jedemo bude usporeno, a to bi trebalo da nam da snagu za obavljanje svakodnevnih zadataka i omogući telu da se uspešno nosi sa svakodnevnim zadacima.KOLIČINA: 60 kapsula  

6.800 RSD

Slovenački proizvod

Besplatna dostava za iznose preko 5000RSD

Brza dostava

ViaChole vlakna, prašak za pripremu napitka je dijetetski suplement na bazi više bioaktivnih komponenti (psilijum, glukomanan, pektin, inulin, biljna vlakna jabuke, inozitol i holin), namenjen za digestivni trakt i za kontrolu i smanjenje telesne težine.

ODOBRENE ZDRAVSTVENE IZJAVE:

Psilijum doprinosi intestinalnoj funkciji, intestinalnom prometu materija, mekšoj i redovnijoj stolici i kontroli nivoa holesterola u krvi.

Glukomanan uz energetski restriktivnu dijetu doprinosi gubitku telesne težine. (Koristan efekat se postiže dnevnim unosom 3 g glukomanana u tri doze po 1 g, uzeto sa 1–2 čaše vode, pre jela i uz energetski restriktivnu dijetu). Glukomanan doprinosi i održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.

Holin doprinosi održavanju normalne funkcije jetre. Holin doprinosi normalnom varenju i normalnoj funkciji jetre.

UPOTREBA:

Odrasli: Popiti jednom dnevno, najbolje ujutro, napitak napravljem rastvaranjem sadržaja jedne kesice u čaši hladne vode i napitak odmah popiti. Prilikom upotrebe ovog proizvoda potrebno je unositi dovoljne količine vode – velika čaša na svakih 10,0 kg telesne težine.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18857/2021 od 10.06.2021. godine

Energy Plus, kapsule je dijetetski suplement na bazi ekstrakta garsinije, cimeta, grčkog semena, bamije i borovnice, vitamina B6, mangana, bakra i hroma, namenjen energetskom metabolizmu i regulisanju telesne težine.

ODOBRENE ZDRAVSTVENE IZJAVE:

Ekstrakt garsinije sa 60% hidroksi-limunske kiseline je inhibitor ATP-citrat-liaze, koja učestvuje u sintezi masnih kiselina. Plod garsinije doprinosi kontroli telesne težine smanjenjem osećaja gladi, povećanjem osećaja sitosti i smanjenju energetske iskoristljivosti nutrijenata.

Cejlonski cimet doprinosi metabolizmu glukoze, kontroli nivoa šećera u krvi, normalnoj telesnoj težini, povećanju energije organizma, povećanju fizičkog i mentalnog kapaciteta i jačanja organizma.

Plod borovnice doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, dok flavonoidi doprinose smanjenju nivoa glukoze u krvi.

Mangan, vitamin B6 i bakar doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma. Mangan i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B6 doprinosi smanjenju zamora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu proteina i glikogena i regulaciji hormonske aktivnosti.

Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

UPOTREBA:

Odrasli: Popiti dva puta dnevno, uz doručak i večeru po 1 kapsulu uz čašu vode.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije:  19342/2021 od 20.08.2021. godine

Sastojci

Viachole vlakna

Sastojci: psilijum, glukomanan, inulin, biljna vlakna, arome banane i maline, holin-biartarat, pektin, inozitol.

Sadržaj aktivnih komponenti

1 kesica

% NRV*

100,0 g

Psilijum (Plantago ovata)

7,0 g

46,7 g

Glukomanan (Amorphophallus konjac)

4,3 g

28,7 g

Pektin iz ploda jabuke (Malus pumila)

50,0 mg

0,33 g

Inulin iz cikorije (Cichorium intybus)

2,5 g

16,7 g

Biljna vlakna iz ploda jabuke (Pyrus malus )

1,02 g

6,8 g

Inozitol

40,0 mg

0,27 g

Holin (holin-bitartarat)

90,0 mg

0,6 g

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Energy plus

Sastojci: ekstrakt ploda garsinije, ekstrakt semena piskavice, ekstrakt kore cejlonskog cimeta, hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), ekstrakt ploda bamije, ekstrakt ploda borovnice; magnezijum-stearat i silicijum-dioksid (sredstva protiv zgrudvavanja), mangan-glukonat, bakar-glukonat, piridoksin-hidrohlorid, hrom-pikolinat.

Sadržaj aktivnih komponenti1 kapsula2 kapsule% NRV*

(2 kapsule)

Suvi ekstrakt ploda garsinije (Garcinia cambogia)

– standardizovano na min. 60% hidroksi-limunske kis.

100,0 mg

60,0 mg

200,0 mg

120,0 mg

Suvi ekstrakt kore cejlonskog cimeta (Cinnamomum verum), DER 10:1100,0 mg200,0 mg
Suvi ekstrakt semena piskavice (Trigonella foenum-graecum), DER 4:1100,0 mg200,0 mg
Suvi ekstrakt ploda bamije (Abelmoschus esculentus),

DER 10:4

80,0 mg160,0 mg
Suvi ekstrakt ploda borovnice (Vaccinium myrtillus),

– standardizovano na min. 1% antocijanidina

40,0 mg

0,4 mg

80,0 mg

0,8 mg

Mangan (mangan-glukonat)1,0 mg2,0 mg100
Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)0,7 mg1,4 mg100

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Upozorenja

ViaChole vlakna

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina.

Proizvodi na bazi glukomanana se ne preporučuju osobama koje imaju problem s gutanjem, suženjem jednjaka, intestinalnom opstrukcijom, srčanim smetnjama i hipertenzijom. Osobe sa gastrointestinalnim bolestima (divertikulima, oboljenjima jetre, čirom u digestivnom traktu, Kronovom bolešću, intestinalnim kancerom) pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara. Uz konzumaciju proizvoda na bazi glukomanana se preporučuje unos dovoljne količine tečnosti (1-2 čaše vode). Glukomanan ne treba uzimati neposredno pred spavanje. Mogući neželjeni efekti glukomanana su nadimanje i dijareja.

Osobe na nekoj medikamentoznoj terapiji pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvati van domašaja dece.

Energy Plus

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina i osobama na antitrombinskoj i antikoagulacionoj terapiji (aspirin, varfarin). Osobe sa dijabetesom i osobe na nekoj medikamentoznoj terapiji pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvati van domašaja dece.

Možda će vam se takođe svideti...

Povezani proizvodi

Viachole + Energy Plus (-20% popusta) + besplatna poštarina

6.800 RSD

Pretraži...
1
    Korpa
    Collagen Powder Blend
    1 X 5.700 RSD = 5.700 RSD