Dobrodošli u svet negovane i podmlađene kože.

POSEBNA PONUDA: – 10% popusta pri kupovini celog anti-age seta.

Ovaj sveobuhvatni paket pažljivo je formulisan da odgovori na ključne potrebe vaše kože koje se menjaju kako starite. Koža je odraz vaše unutrašnje vitalnosti i zdravlja, a pažljivo odabrani proizvodi, kao što su dnevna i noćna krema, intenzivni serum, rade u skladu sa prirodnim procesima vaše kože kako bi ojačali, obnovili i sačuvali mladost. Kupovinom seta ostvarujete popust od 10%. Sveobuhvatna nega pomaže u obnavljanju vaše kože, poboljšava njenu elastičnost, smanjuje vidljive znake starenja i obezbeđuje blistav izgled.

Original price was: 16.000 RSD.Current price is: 14.400 RSD.

Slovenački proizvod
Besplatna dostava za iznose preko 5000 RSD

 

Svakodnevna transformacija za večnu mladost vaše kože

Sa našim sveobuhvatnim paketom Biostile protiv starenja, ispunjavamo obećanje lepote. Sistematska upotreba naših pažljivo odabranih proizvoda osigurava da vaša koža dobije najbolje od oba sveta – noćnu regeneraciju i dnevnu zaštitu. Noću, kada vaša koža mirno obnavlja ćelije, naši proizvodi deluju dubinski, vraćajući elastičnost i smanjujući znake starenja. Tokom dana štite vašu kožu od spoljnih uticaja, hidriraju je i pružaju joj sjaj. Kombinacija napredne nauke i bogatih prirodnih sastojaka u našem paketu protiv starenja je ključ trajne mladosti. Svaki proizvod je dizajniran da vašoj koži pruži upravo ono što joj je potrebno – od intenzivne hidratacije do duboke revitalizacije. Vaša koža će doživeti transformaciju koja neće biti samo vidljiva, već i trajna.

 

POSEBNA PONUDA -10% POPUSTA

Šta paket sadrži?

MOONLIGHT REJUVENATION

Noćna krema za regenerativnu negu

Noću, kada se vaša koža odmara, noćna krema MOONLIGHT REJUVENATION deluje na regeneraciju i obnavljanje. Obogaćena Siliphos® i Ceramosides™ HP, hijaluronskom kiselinom i peptidima, ova krema pruža 74% više elastičnosti i smanjuje bore za 24%. Neka vaš san bude vreme podmlađivanja.

SUNRISE REJUVENATION

Dnevna krema za svež izgled

Započnite dan svežinom. SUNRISE REJUVENATION dnevna krema, obogaćena Juvenessence™, hijaluronskom kiselinom i peptidima, daje vašoj koži prirodan sjaj i svež izgled. Ova krema je vaša dnevna doza mladosti koja se bori protiv znakova starenja i održava kožu čvrstom.

REJUVENATION ELIKSIR

Koncentrovani serum za podmlađivanje

Naš ELIKSIR ZA PODMLAĐIVANJE je moćan saveznik u borbi protiv starenja. Sa jedinstvenom kompozicijom koja uključuje Chronoglov™, hijaluronsku kiselinu i peptide, ovaj serum vraća elastičnost i daje koži mladalački izgled.

Kada kupite komplet, OSTVARUJETE POPUST OD 10%

Kako funkcionišu proizvodi?

Svaki proizvod u našem pakovanju je formulisan sa posebnom kombinacijom aktivnih sastojaka koji su pažljivo odabrani za maksimalan efekat i najbolju negu vaše kože.

MOONLIGHT REJUVENATION noćna krema

  • Siliphos®: Biološki optimizovan silibin koji deluje kao snažan prirodni antioksidans. Smanjuje vidljive bore i crvenilo kože i poboljšava njenu strukturu. · Ceramosides™ HP: Fitoceramidi koji poboljšavaju teksturu kože, smanjuju veličinu pora i povećavaju hidrataciju kože. · Peptidi: Stimulišu sintezu kolagena i smanjuju njegovu razgradnju, što pomaže u smanjenju bora i poboljšanju elastičnosti kože.
  • Niskomolekularna hijaluronska kiselina: Prodire duboko u kožu, vlaži je i ispunjava je iznutra i stimuliše prirodno stvaranje hijaluronske kiseline.

SUNRISE REJUVENATION dnevna krema

  • Juvenessence™: Ekstrakt smeđe morske alge koji smanjuje vidljive znake starenja i reguliše protein starenja – progerin. · Resveratrol: Antioksidans koji povećava proizvodnju kolagena i štiti kožu od oksidativnog oštećenja.
  • Vitamini A, B, C, E: pomažu u obnavljanju kože, štite od UV zračenja i poboljšavaju njenu elastičnost. · Kurkumin, maka i zeleni čaj: Prirodni antioksidansi koji usporavaju proces starenja kože.

 ELIKSIR ZA PODMLAĐIVANJE Koncentrovani serum

  • Chronoglov™: Prirodni sastojak koji poništava znake starenja, poboljšava sjaj kože i štiti ćelije kože. · Amino kiseline: Važne za održavanje zdrave kože, podstiču regeneraciju i obnavljanje kože. · Ekstrakti zelenog čaja, borovnice i kestena: Deluju kao antioksidansi, pomažu u obnavljanju kože i štite od spoljašnjih uticaja.