Meke bombone sa glukomananom.

 • Pomaže da se izgubi težina do 6 kg
 • Klinički dokazano do 6,3 puta manje masti na stomaku
 • Dokazano smanjuje indeks telesne masti do 2,5 jedinice
 • Glukomanan doprinosi gubitku težine na niskokaloričnoj dijeti
 • Dokazano smanjuje holesterol do 7%
 • Klinički testiran proizvod
 • Prijatan ukus breskve

Klinička studija: Uticaj pet dodataka ishrani, u kombinaciji sa restriktivnom ishranom, na metabolički sindrom kod gojaznih i gojaznih odraslih, sprovedena 2022. godine na 120 ispitanika [ClinicalTrials.gov Identifikator: NCT05333315]r: NCT05333315]

Original price was: 17.700 RSD.Current price is: 11.800 RSD.

Slovenački proizvod
Besplatna dostava za iznose preko 5000 RSD

 

Iskustva korisnika

Više od 200.000 KUPACA

SLIMIS PREDNOSTI

ZAŠTO ODABRATI SLIMIS BOMBONE?

 • Sadrže glukomanan, koji doprinosi gubitku težine [1]
 • Sadrže zaslađivač steviju, koji nema energetsku vrednost
 • Dokazano smanjuju indeks telesne masti
 • Imaju prijatan ukus breskve
 • Klinički dokazana efikasnost
 • Visok sadržaj dijetetskih vlakana

1Klinička studija: Uticaj pet dodataka ishrani, u kombinaciji sa restriktivnom ishranom, na metabolički sindrom kod gojaznih i gojaznih odraslih, sprovedena 2022. godine na 120 ispitanika [ClinicalTrials.gov Identifikator: NCT05333315]

Aktivni sastojci koji doprinose smanjenju telesne težine

GLUKOMMAN IZ KONJACA

 • To je polisaharid rastvorljiv u vodi, koji se smatra vrednim dijetetskim vlaknom, koji pomaže u smanjenju telesne težine uz ishranu sa ograničenim kalorijama.[2]
 • Glukomanan je rastvorljivo dijetetsko vlakno iz korena biljke konjac, koja raste u Aziji. Često se koristi u japanskoj i korejskoj tradicionalnoj kuhinji, a u Evropi uglavnom u dodacima ishrani.
 • Sadrži vrlo malo kalorija i visok udeo rastvorljivih vlakana. Upravo zbog toga je odlična pomoć u gubitku težine. U svakom slučaju, glukomanan treba konzumirati uz ishranu sa ograničenim kalorijskim unosom.    ²Blagotvorno dejstvo se postiže dnevnim unosom od 3 g glukomanana u tri doze od po 1 g, sa 1-2 čaše vode pre obroka i uz energetski ograničenu ishranu.

ZASLAĐIVAČ STEVIA

 • Stevija je prirodni zaslađivač i zamena za šećer, dobijen od listova biljke Stevia rebaudiana, koja potiče iz Paragvaja i Brazila.
 • Steviol glikozidi se dobijaju iz najukusnijih delova biljke Stevije. Koriste se kao prirodni zaslađivač, koji je 300 puta slađi od obične saharoze.
 • Nemaju energetsku vrednost i ne utiču na količinu šećera u krvi.
 • Ne utiče negativno na nivo glukoze u krvi, pa se često koristi u proizvodima pogodnim za dijabetičare.
 • Smanjuje želju za slatkišima i daje osećaj sitosti.

 

 

 

UKUS BRESKVE

Sočan i prijatan ukus breskve čini Slimis bombone odličnim predjelom pre glavnih obroka.

Klinički potvrđena efikasnost slimis bombona

Slimis bombone sadrže niskokalorična prirodna dijetalna vlakna koja smanjuju apsorpciju masti iz naših creva. Kada dođu u kontakt sa vodom, jako nabubre i time podstiču osećaj dugotrajne sitosti, što smanjuje potrebu za hranom. Pozitivno utiču na našu crevnu mikrobiotu tako što podržavaju rast korisnih bakterija, što dodatno utiče na gubitak težine.

Efikasnost Slimis bombona je takođe potvrđena u trenutno najvećem nizu kliničkih studija u ovoj oblasti. Slimis meke bombone za žvakanje rezultat su rada interdisciplinarne grupe stručnjaka i namenjene su prvenstveno onima koji žele da kontrolišu i smanje telesnu težinu bez dramatičnih režima koje zahteva većina programa mršavljenja. Sadrži sastojke najvišeg kvaliteta, uključujući glukomanan iz konjaca i prirodna vlakna, koja doprinose održavanju nivoa holesterola u organizmu.

dr. Dejan Gmajner, direktor tehničkog sektora

NAŠI VERNI KORISNICI SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA!

SA SLIMIS BOMBONAMA DO LEPE FIGURE

Slimis bombone sadrže niskokalorična prirodna dijetalna vlakna koja smanjuju apsorpciju masti iz naših creva.
Kada dođu u kontakt sa vodom, jako nabubre i time podstiču osećaj dugotrajne sitosti, što smanjuje potrebu za hranom. Pozitivno utiču na našu crevnu mikrobiotu tako što podržavaju rast korisnih bakterija a to dodatno utiče na gubitak težine.
Ovakvim kombinovanim delovanjem i lakom i bezbednom upotrebom, idealno su rešenje za savremene ljude u održavanju zdravog načina života i kontroli telesne težine.

Male Slimis bombone za velike rezultate

Slimis program me je zaista impresionirao i omogućio mi da izgubim višak kilograma. Probala sam nekoliko programa za mršavljenje, ali sam uvek iznova odustajala jer mi je bilo veoma teško da pratim sva uputstva. Program Slimis je lak, gotovo da nema odricanja. Reč je o dobro osmišljenoj kombinaciji jela, koja su lako dostupna svima. Ubrzo je Slimis program postao moj životni stil i veoma sam zadovoljna rezultatom.

Tanja, 42 godine

Uz pomoć Slimis programa uspela sam da smršam 8 kilograma, a posebno sam ponosna na izgubljene centimetre oko struka i bokova. Slimis program je zaista odličan. Pored predloženih menija, nudi i kombinacije hrane, vežbe i savete šta izabrati kada jedete u restoranu. Pošto sam često na putu, često idem u restorane, to mi  je bio najveći problem u održavanju kilaže. Sada znam šta da odaberem i rezultati su brzo bili vidljivi.

Ana, 48 godina

Izgubio sam 7 kilograma, što je izvanredan uspeh, jer sam se dugo borio sa tim. Najviše me je oduševilo to što možete jesti slatkiše dok istovremeno mršavite. Slimis bombone su zaista dobrog ukusa, mekane i prijatne za jelo. Možete ih lako poneti sa sobom, jer su male i izgledaju kao obične bombone.

Nemanja, 47 godina

Nikako nisam mogla da se otarasim sala na stomaku. Uprkos činjenici da sam pazila na ishranu, moj stomak se nije smanjivao. Onda sam čula za Slimis, bombone za mršavljenje sa kliničkim studijama koje dokazano pomažu u smanjenju masti na stomaku. Dobila sam i knjižicu sa programom mršavljenja i raznim jelovnicima. Moram priznati da se obim stomaka prilično brzo smanjio. Osećam se zaista sjajno.

Irena, 27 godina

Najviši standardi

Proizvodnja proizvoda se odvija u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u svim proizvodnim procesima i čitavom lancu snabdevanja, što obezbeđuje najkvalitetniji izbor sirovina i redovnu kontrolu. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti u skladu sa propisima EU. To znači da se sadržaj željenih supstanci i odsustvo neželjenih potvrđuje standardizovanim analitičkim metodama, koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama sertifikovanim za ovu namenu. Biramo sirovine koje, pored obaveznih zakonskih, imaju i dodatne analize koje svedoče o njihovom kvalitetu.

 

SASTOJCI

Sadržaj aktivnih komponenti 1 bombona (4,4 g) % NRV*
Glukomanan u prahu (Amorphophallus konjac) 500,0 mg n.d.
Energetska vrednost (kJ / kcal) 67,0 / 16,0 n.d.
Masti – ukupno (g) 0,18 n.d.
od toga zasićene masne kiseline (g) 0,16 n.d.
Ugljeni hidrati – ukupno (g) 3,26 n.d.
od toga šećeri (g) < 0,05 n.d.
Od toga polioli 3,12 n.d.
Vlakna (g) 0,57 n.d.
Proteini (g) < 0,01 n.d.
So (g) < 0,001 n.d.

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Slimis, mekane bombone

3 x 60 mekanih bombona za žvakanje

Dodatak ishrani sa zaslađivačima

Slimis, mekane bombone je dijetetski suplement sa rastvornim dijetnim vlaknom glukomananom, namenjen odraslim osobama u cilju regulisanja telesne težine. Glukomanan, uz energetski restriktivnu dijetu doprinosi gubitku telesne težine. (Koristan efekat postiže dnevnim unosom 3,0 g glukomanana u tri doze po 1 g, uzeto sa 1–2 čaše vode, pre jela.)

Sastojci: maltitol sirup i izomalt (zaslađivači), glukomanan, voda, kokosovo ulje, arapska guma (zgušnjivač), sorbitol (zaslađivač), limunska kiselina, aroma breskve, steviol glikozidi (zaslađivač), beta-karoten (boja).

Upotreba:

Odrasli: 3 puta dnevno sažvakati i progutati po 2 mekane bombone, pre jela uz 1-2 čaše vode.

Kada koristite ovaj proizvod, poželjno je da unosite 0,3 lit. vode na svakih 10 kg telesne težine.

Proizvođač: Biostile d.o.o. Komen 129 A, 6223 Komen, Republika Slovenija

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 22481/2023 od 08.03.2023. godine

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina.

Proizvodi na bazi glukomanana se ne preporučuju osobama koje imaju problem s gutanjem, suženjem jednjaka, intestinalnom opstrukcijom, srčanim smetnjama i hipertenzijom.

Osobe sa gastrointestinalnim bolestima (divertikulima, oboljenjima jetre, čirom u digestivnom traktu, Kronovom bolešću, intestinalnim kancerom) pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.

Uz konzumaciju proizvoda na bazi glukomanana se preporučuje unos dovoljne količine tečnosti (1-2 čaše vode).

Glukomanan ne treba uzimati neposredno pred spavanje.

Mogući neželjeni efekti glukomanana su nadimanje i dijareja.

Osobe na nekoj medikamentoznoj terapiji pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.

Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Način čuvanja:

Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC.

Neto količina: 264,0 g

Proizvedeno i uvezeno iz: EU

Zastupnik, distributer i nosilac upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: Biostile Food Supplements d.o.o. ul. Višnjička br. 49B, Palilula, 11060 Beograd, Republika Srbija

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvati van domašaja male dece.

Slimis, mekane bombone

3 x 60 mekanih bombona za žvakanje

Dodatak ishrani sa zaslađivačima

Slimis, mekane bombone je dijetetski suplement sa rastvornim dijetnim vlaknom glukomananom, namenjen odraslim osobama u cilju regulisanja telesne težine. Glukomanan, uz energetski restriktivnu dijetu doprinosi gubitku telesne težine. (Koristan efekat postiže dnevnim unosom 3,0 g glukomanana u tri doze po 1 g, uzeto sa 1–2 čaše vode, pre jela.)

Sastojci: maltitol sirup i izomalt (zaslađivači), glukomanan, voda, kokosovo ulje, arapska guma (zgušnjivač), sorbitol (zaslađivač), limunska kiselina, aroma breskve, steviol glikozidi (zaslađivač), beta-karoten (boja).

Upotreba:

Odrasli: 3 puta dnevno sažvakati i progutati po 2 mekane bombone, pre jela uz 1-2 čaše vode.

Kada koristite ovaj proizvod, poželjno je da unosite 0,3 lit. vode na svakih 10 kg telesne težine.

Proizvođač: Biostile d.o.o. Komen 129 A, 6223 Komen, Republika Slovenija

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 22481/2023 od 08.03.2023. godine

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda!

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina.

Proizvodi na bazi glukomanana se ne preporučuju osobama koje imaju problem s gutanjem, suženjem jednjaka, intestinalnom opstrukcijom, srčanim smetnjama i hipertenzijom.

Osobe sa gastrointestinalnim bolestima (divertikulima, oboljenjima jetre, čirom u digestivnom traktu, Kronovom bolešću, intestinalnim kancerom) pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.

Uz konzumaciju proizvoda na bazi glukomanana se preporučuje unos dovoljne količine tečnosti (1-2 čaše vode).

Glukomanan ne treba uzimati neposredno pred spavanje.

Mogući neželjeni efekti glukomanana su nadimanje i dijareja.

Osobe na nekoj medikamentoznoj terapiji pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.

Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Način čuvanja:

Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC.

Neto količina: 264,0 g

Proizvedeno i uvezeno iz: EU

Zastupnik, distributer i nosilac upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: Biostile Food Supplements d.o.o. ul. Višnjička br. 49B, Palilula, 11060 Beograd, Republika Srbija

Napomene:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvati van domašaja male dece.