Skip to content

OVOGODIŠNJI LETNJI KAMP BIOSTILE 2022

OVOGODIŠNJI LETNJI KAMP BIOSTILE 2022

Dugo očekivani, deseti po redu letnji kamp Biostile je iza nas. Krajem juna, nošeni dobrom energijom, zaposleni Biostile kompanije bili su učesnici trodnevnog, besprekorno organizovanog događaja.

Kao kompanija koja oduvek neguje prave vrednosti, Biostile svake godine organizuje tradicionalno druženje koje okuplja zaposlene.

Ove godine letnji kamp se održao na ostrvu Krk, gde je zaposlenima priređeno nezaboravno, vredno iskustvo. Ovo je bila odlična prilika da se svi koje spaja ideja “Vaše zdravlje, naša briga”, okupe, upoznaju, druže, razgovaraju…

Biostile posluje u 6 zemalja: Sloveniji, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Grčkoj, Hrvatskoj i Italiji, a svoje proizvode prodaje širom sveta. Osim zaposlenih iz svih zemalja, kampu je prisustvovao i dr Tomislav Majić, dr. med., specijalista internista kardiolog, dugogodišnji stručni saradnik i tvorac mnogih formula najprodavanijih proizvoda kompanije Biostile.

Tokom tople dobrodošlice u popodnevnim časovima prvog dana, usledilo je prijatno veče upoznavanja uz muziku.

Drugi dan je bio posvećen tim bildingu. Podeljeni u grupe, takmičili smo se za pobedu u raznim igrama. I ovde smo svi kao članovi Biostile porodice, dokazali da znamo da sarađujemo, umemo da podržavamo jedni druge, znamo da se borimo i ostvarujemo zacrtani cilj. Najbolji su poneli i pehare.

Posebno mesto zauzeo je zvanični deo letnjeg kampa gde su govorili – direktor kompanije Biostile g. Dalibor Kosmina, gospođa Herta Kosmina, stručni saradnik i p okretača kompanije Biostile.

Edukativni deo pripao je dr Tomislavu Majiću koji je predstavio i novi poizvod utemeljen na naučnom i istraživačkom radu i dr. Dejanu Gmajneru, rukovodiocu razvoja i istraživanja. On je sa nama podelio informacije o izuzetno važnom projektu koji je trenutno u toku – nizu kliničkih studija proizvoda koji se odvijaju u Sloveniji.

Goran Pešić i Nataša Obračević, predstavnici Biostile Srbija, govorili su o uspešnom i posvećenom poslovanju u Srbiji i trudu da priča o Biostile proizvodima dođe do što većeg broja pojedinaca, ne bi li tako doprineli boljem kvalitetu života budućih korisnika.

Bogato obojen dan edukativnim seminarom zaokružen je dodelom nagrada, večerom, tortom i veličanstvenim vatrometom.

Vratili smo se puni utisaka i ponosni smo što smo deo Biostile porodice

Hvala na tome i hvala svima na nezaboravnom druženju.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretraži...
0
    Korpa
    Korpa je praznaPovratak na shop