Skip to content

BITI ZDRAVA, BITI ZDRAV

BITI ZDRAVA, BITI ZDRAV

Iako je zdravlje uvek tema interesovanja većine, ovih dana je BITI ZDRAV posebno aktuelna tema.

Mnogi od nas su se zapitali, koliko smo zapravo zdravi, kako živimo, da li dobro tretiramo sebe, kako se osećamo “iznutra”… Da li smo dovoljno jaki za sve izazove i šta mi sami možemo da uradimo povodom toga.

Nakon što damo sebi odgovore, sledi pitanje „…I ŠTA ĆEMO SAD?..“

 

Ono čemu bi trebalo težiti jeste balans i zdravlje tela i duha. Sve je zapravo povezano i u zajedništvu.

Jedan zadatak je pratimo naše unutrašnje biće i oslušnemo potrebe. Da zastanemo kad je trenutak za pauzu i sebi pružimo ono što nam treba.To može biti kafa sa prijateljicom, film sa voljenom osobom, dan u prirodi, dobra knjiga, učenje novih veština… Radite stvari koje vas istinski ispunjavaju i koje vas čine srećnima. Fokusirajte se na dobro, u sebi i u drugima.

Drugi zadatak je da pratimo naše telo i prepoznajemo signale koje nam ono šalje. Ishranu obogatite zdravom sezonskom hranom, unosite dovoljno tečnosti i boravite u prirodi. Obezbedite dovoljno vitamina, minerala I drugih hranljivih sastojaka.

Čuvajte svoj imunitet. On je stub i osnova našeg fizičkog zdravlja.

Školski rečeno, imunitet je sposobnost organizma da se odbrani od različitih bolesti, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i svih štetnih, kako bioloških, tako i hemijskih materija. To je najvažniji odbrambeni sistem koji posedujemo i bez njega bismo bili podložniji negativnom dejstvu “nevidljivih neprijatelja”. Kada imamo predstavu o tome šta je imunitet, shvatićemo i važnost dobre prevencije koja je itekako u našim rukama.

Biti zdrav… Treba biti zdrav. Za sva buduća iskustva i sve drage osobe.

Mi u Biostilu imamo za vas idealno upakovane vitamine i minerale, u preparatima Immuno Sun. Vitamini C, D, B2, B6, B9, B12,  folna kiselina, magnezijum I drugi sastojci, pomoći će vam da ojačate imunitet. Dobro ukombinovani, Idealan su saveznik u svakom periodu godine, bilo da je sezona virusa I bakterijskih infekcija, bilo da Vam je imunitet slab zbog stresa, a ujedno ne morate da pijete mnoštvo različitih dodataka.

Potražite preparat za sebe u celokupnom asortimanu naših proizvoda ili nas pozovite na 0800 600 700

 

Vaše zdravlje, naša briga

Podelite sa prijateljima:

Nema komentara, dodajte Vaš.


Dodaj komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena

Podelite sa prijateljima:
0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: