Skip to content

Biostile inovacije na sajmu Vitafoods Europe

Biostile inovacije na sajmu Vitafoods Europe

Sa ponosom objavljujemo da smo se pridružili sajmu Vitafoods Europe u Ženevi, u Švajcarskoj, od 14. do 16. maja. To je jedini veliki događaj koji okuplja globalni lanac snabdevanja nutricionističkih proizvoda, kome godišnje prisustvuju vodeći stručnjaci iz preko 110 zemalja.

Šta donosi Vitafoods Europe?

Sajam Vitafoods Europe pokriva četiri ključne oblasti industrije počevši od sastojaka, pa sve do polica: sastojci i sirovine, gotovi proizvodi, privatni brendovi i usluge, oprema i mašine. Ovo sajam čini savršenom platformom za stvaranje novih poslova i izgradnju značajnih odnosa u industriji dodataka ishrani. Kao glavni izlagač, predstavili smo naše najnaprednije tehnologije široj Evropi i svetu, uz aktivno otkrivanje novih trendova i dalje usavršavanje znanja.

 

Aktivno oblikovanje budućnosti zdravog načina života

Svojim prisustvom na sajmu dodatno potvrđujemo našu posvećenost kontinuiranom razvoju i inovacijama, koje konstantno implementiramo u naše poslovanje i proizvode. Aktivno učešće nam omogućava ne samo da pratimo globalne inovacije, već i da doprinesemo oblikovanju budućnosti zdravlja i blagostanja. Ovo je centralno za našu misiju da pomognemo vama, našim kupcima, da održite zdrav način života sa proizvodima najboljeg mogućeg kvaliteta.

Posetite našu onlajn prodavnicu, gde možete detaljnije istražiti sve proizvode. Zapamtite, vaše poverenje nam omogućava da stalno tražimo nova i bolja rešenja za sve nas.

Vaše zdravlje, naša briga

0
  0
  Korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak na prodavnicu
   Izračunaj iznos dostave
   Primenite kupon kod
    Možda ste zainteresovani za: